Tästä selvitään vain yhteistyöllä! Siksi ostamme lahjakortteja muihin ravintoloihin.

Korona-pandemian aiheuttama tilanne on aivan ennennäkemättömän karmea kaikille Suomen ravintoloille. Me uskomme, että tästä selvitään vain yhteistyöllä. Siksi haluamme kantaa oman kortemme yhteiseen kekoon sitoutumalla siihen, että jokaista verkkokaupastamme ostettua lahjakorttia kohden ostamme samalla summalla lahjakortteja jostain toisesta ravintolasta. Eli, kun sinä ostat meiltä 30€ lahjakortin, me ostamme 30€ lahjakortin joltain toiselta ravintolalta.

Tulemme ostamaan näitä lahjakortteja kaikilta niiltä paikkakunnilta missä Mortonin Konttiravintolat toimivat ja jaamme ne eteenpäin myöhemmin ilmoittamallamme tavalla. Käytäntö on voimassa toistaiseksi, kunnes toisin ilmoitamme.  

Näin haluamme jakaa saamaamme tukea myös kollegoillemme ja kannustaa teitä kaikkia käyttämään lähiravintoloidenne palveluita siinä määrin, kun se nyt on mahdollista. Vain ostamalla ravintoloilta pidämme huolta, että meillä on mukavia ravintoloita, viihtyisiä terasseja ja mahtavia makuja tarjolla myös sitten, kun tilanne palautuu normaaliksi. Usko pois, sekin aika koittaa vielä.

Meillä on meiningissä availla Jyväskylän, Kuopion ja Varkauden Konttiravintolat vapun aikaan eli huhti-toukokuun vaihteessa siten, että ruokaa myydään vain mukaan. Pieksämäen Konttiravintola avautuu myöhemmin toukokuussa ja Joensuun ravintola kesäkuussa..

Kuinka voi osallistua?

Tässä ei ole kyse vain meistä vaan koko toimialasta. Siksi haluammekin muistuttaa, että saman asian puolesta taistelet, kun ostat lahjakortin tai ruokaa mistä tahansa ravintolasta. Kannattaa aloittaa lempiravintolastasi. Jos Konttiravintola Morton sattuu olemaan lempiravintolasi tai muuten vaan haluat tukea tätä ajatustamme voit ostaa lahjakortin suoraan netistä osoitteessa lahjakortti.morton.fi

Lahjakortin voit valita valmiista vaihtoehdoista tai määrittää summan itse. Lahjakortti toimitetaan suoraan sähköpostiisi ja se on voimassa yhden vuoden ostopäivämäärästä.

Pidetään yhdessä Suomen ravintolat hengissä. Kiitos, kun olet mukana!

Lahjakorttitilanne

Kiitos kaikille, jotka ovat jo osallistuneet tempaukseen. Päivitämme tähän tilannetta sitä mukaan, kun olemme ostaneet lahjakortteja.

  • 28.3.2020 ostimme lahjakortteja yhteensä 800€ arvosta. Paikkoina olivat Teeleidi Jyväskylästä, Samruai Kuopiosta, Hilpeä Hospodar Pieksämäeltä sekä Kolme kokkia Varkaudesta.
  • 3.4.2020 Lahjakortteja on nyt ostettu yhteensä 2000€ arvosta. Viimeisimpinä kohteina Le Qulkuri Jyväskylästä, Panza Kuopiosta, Gaffer Cafe Varkaudesta, Kerubi Joensuusta sekä kahvila Houkutus Joensuusta.
  • 1.7.2020 Huhhuh kampanja on nyt saatu päätökseen. Lopputulemana se, että ostamme lahjakortteja muihin ravintoloihin 5000€ arvosta. Ihan älytön summa! Toistaiseksi olemme ostaneet lahjakortteja noin 2500€ arvosta, mutta ostamme tässä lähiviikkoina niitä saman verran lisää. Valtava kiitos kaikille mukana olleille.