Morton ostaa viidellä tonnilla lahjakortteja!

Ostamme 5000€ arvosta lahjakortteja toisilta ravintoloilta. Tämä on teidän ansiotanne!

Julistimme keväällä kampanjan, jossa lupasimme yhteistyön hengessä ostaa samalla rahalla lahjakortteja, kuin te ostatte niitä meiltä. Tämä kevät ja kesä ovat olleet ravintola-alalle ennennäkemättömän haastavia, että yhteistyö on ainoa keino miltä tästä noustaan.

Nyt voimme iloksemme kertoa, että ostamme muilta ravintoloilta lahjakortteja huikean 5000€ arvosta. Tämä on teidän ansiotanne, sillä näin paljon te ostitte meiltä lahjakortteja. Ihan älytön summa! 5000-kertainen kiitos teille kaikille.

Lahjakortteja olemme ostaneet ravintoloilta ja kahviloilta niiltä paikkakunnilta missä myös Konttiravintolat toimivat. Mitenkään kovin analyyttisesti ei olla näitä kohteita valittu, vaan aika fiilispohjaisesti. Yhdestä paikasta olemme ostaneet lahjakortteja 200 – 500€ arvosta.

Mitä lahjakorteilla tehdään?

Meillä on tosiaan pöydällämme vino pino ravintolalahjakortteja. Tällä hetkellä olemme ostaneet lahjakortteja 2500€ arvosta, mutta toisen puolikkaan käymme ostamassa tässä lähiviikkoina.

Päätimme, että valtaosan näistä korteista aiomme jakaa Teille asiakkaillemme. Miten se käytännössä tapahtuu olkoon vielä yllätys, kerrottakoon se jälkikäteen. Yllätykset ovat meneillään olevan Mortonin kymmenenvuotisjuhlavuoden teema.

Pienen osan lahjakorteista varaamme oman henkilökuntamme ilahduttamiseen.

Vielä kerran kiitos kaikille teille, jotka olette osallistuneet tähän kampanjaan tai muuten vain tukeneet meitä sekä muita ravintoloita tämän hyvin poikkeuksellisen ajan keskellä. Pidetään kavereista huolta myös jatkossa!