Morton 10 vuotta – juhlavuosi starttaa nyt!

Ravintola Morton – Emäpitäjän olohuone avasi ovensa Rautalammilla 2.7.2010 eli tasan kymmenen vuotta sitten. Nyt on aika startata Mortonin juhlavuosi, tervetuloa mukaan!

Kolmen opiskelijakaveruksen hurjasta päähänpistosta on kymmenessä vuodessa kasvanut palkittu yritys, joka tänä kesänä toimii viidellä paikkakunnalla ja työllistää kymmeniä ihmisiä. Oheisella videolla kerrotaan mistä koko juttu sain alkunsa.

Alunperin suunnittelimme juhlivamme näitä synttäreitä koko tämän kesän. Keväällä koronatilanne muutti suunnitelmat. Ehkä yksi meidän vahvuuksistamme, millä olemme läpi näiden kymmenen vuoden selvinneet, on ollutkin juuri se, että tilanteen vaatiessa olemme uskaltaneet muuttaa suunnitelmia ja keskittyä olennaiseen. Nyt kevät ja alkukesä tuntui tärkeämmältä keskittyä käytännön asioiden ratkomiseen ja poikkeusoloihin sopeutumiseen. Myös Rautalammille, yrityksen syntysijoille, suunniteltu suuri ilmaiskonsertti lykättiin suosiolla ensi kesälle. Kivempi juhlia kymppisynttäreitä vaikka vähän myöhemmin, kun tietää että Mortonin tarina jatkuu ja juhlaan on aihetta myös tulevaisuudessa.

Juhlavuotemme alkaa nyt ja huipentuu suureen ilmaiskonserttiin Rautalammilla 7.8.2021 [HUOM! Päivämäärä muuttunut elokuulta 2020 elokuulle 2021]. Sitä ennen luvassa on monenlaisia pieniä, keskikokoisia ja valtavan suuriakin yllätyksiä. Eihän ne mitään yllätyksiä olisi, jos nyt kertoisimme mitä on tuloillaan. Ylläreiden lisäksi tulemme myös kertomaan paljon tarinoita näiden kymmenen vuoden varrelta. Myös paljon sellaisia tarinoita, joita ette ole ennen kuulleet.

Kiitos kaikille teille, ketkä olette kulkeneet mukana nämä vuodet. Eiköhän jatketa taas kohti ääretöntä ja sen yli!