Mortonin aamiainen ja burgeri take-awaypakkauksissa pöydällä.

Helsingin Morton on auki myös poikkeusaikana

Maaliskuussa koko Suomessa siirrytään jälleen muutamaksi viikoksi tiukempien rajoitusten piiriin. Nälkä ei rajoituksia tunne, joten Helsingin Morton on avoinna myös poikkeustilan aikana.

Keskustelu ravintoloita koskevien rajoitusten suhteen on ollut varsin sekavaa tässä viime viikkoina, niin ihan vaan selvyyden vuoksi kerrataanpas miten homma siis toimii. 9.3.-28.3.2021 Ruokaa myydään Mortonista vain mukaan ja auki ollaan joka päivä, paitsi maanantaisin tai tiistaisin.

Tilauksen voit tehdä suoraan ravintolasta paikan päältä tai soittamalla. Voit odotella tilauksesi valmistumista sisätiloissa, mutta käytäthän kasvosuojainta. Wolt ja Foodora toimittavat Mortonin eväitä Helsingissä suoraan kotiovelle asti.

Myös olutta voi ostaa mukaan, kun noutaa täältä meiltä paikan päältä. Woltin ja Foodoran tilauksiin voi ottaa mukaan alkoholitonta olutta.

Mitä tapahtuu nykyisten rajoitusten jälkeen?

Se varmasti selviää tässä lähiviikkoina, informoidaan taas heti, kun tiedetään. Toivotaan, että huhtikuun alusta päästään taas palailemaan normaalimpaan päiväjärjestykseen.

Miten nämä rajoitukset vaikuttavat Mortonin kesäravintoloihin?

Kesäravintolat ovat tällä hetkellä kiinni joka tapauksessa, eli toistaiseksi ei mitenkään. Sitähän on ihan mahdoton sanoa mikä on tilanne ja millaiset rajoitukset vappuna, kun Mortonin kesäravintolat availlaan, joten eiköhän katsella näitäkin hommia sitten vasta lähempänä.

Miten voin auttaa ravintoloita selviämään poikkeusoloista?

Mikä tahansa lempiravintolasi onkaan, niin parasta mitä voit tehdä,on tilata ruokaa sieltä nyt!

Myös lahjakorttien ostaminen jeesaa! Mortonin lahjakorttikauppa löytyy osoitteesta: lahjakortti.morton.fi. Kiitos avustasi!