Mortonin aukioloajat loppukesällä

Mihin asti Mortonit ovat auki, kun kesä kääntyy hiljalleen syksyksi?

Päättäjäispäivissä ja aukioloajoissa on paikkakuntakohtaisia eroja, joten kokosimme tähän tietoa kaikkien Mortonin ravintoloiden osalta. Huomaathan, että aukioloaikoihin ja päivämääriin voi tulla muutoksia esimerkiksi vallitsevasta säästä johtuen. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään nettisivujemme aukioloajat ajantasalla myös poikkeustilanteissa.

Morton Helsinki

Helsingin Morton on avoinna joka päivä myös kesän jälkeen. Helsinki on ravintoloistamme ainoa, missä voitte vierailla ympäri vuoden. Tervetuloa siis vaikka keskellä talvea!

Helsingin ravintolan aukioloajat löydät sivulta Konttiravintola Morton Helsinki

Morton Jyväskylä & Mortonin kahvila

Jyväskylän Morton on avoinna sunnuntaihin 18.9.2022 saakka.
Jyväskylän ravintolan yhteydessä sijaitseva kahvilamme sulkeutuu jo aiemmin. Kahvila on auki lauantaihin 27.8.2022 saakka.

Jyväskylän ravintolan ja kahvilan tarkemmat aukioloajat löydät sivulta Konttiravintola Morton Jyväskylä.

Morton Kuopio

Kuopion Morton on avoinna lauantaihin 10.9.2022 saakka. Kuopion ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät sivulta Konttiravintola Morton Kuopio.

Morton Joensuu

Joensuun Morton on avoinna lauantaihin 10.9.2022 saakka. Joensuun ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät sivulta Konttiravintola Morton Joensuu.

Morton Varkaus

Varkauden Morton on avoinna lauantaihin 10.9.2022 saakka. Varkauden ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät sivulta Konttiravintola Morton Varkaus.

Morton Pieksämäki

Pieksämäen Morton on avoinna sunnuntaihin 28.8.2022 saakka sekä Pieksämäen syysmarkkinoiden aikana tiistaina ja keskiviikkona 6.-7.9.2022. Pieksämäen ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät sivulta Konttiravintola Morton Pieksämäki

Morton Rautalampi

Rautalammin Morton on avoinna sunnuntaihin 28.8.2022 saakka sekä Rautalammin Pestuumarkkinoiden aikana perjantaista sunnuntaihin 9.-11.9.2022. Rautalammin ravintolan tarkemmat aukioloajat löydät sivulta Konttiravintola Morton Rautalampi.

Muokattu: Jyväskylän päättäjäispäivä aikaistunut viikolla ja on siis 17.9.2022.