Arkistosta: Infoa artisteille

Rautalammin Mortonia ei ole enää olemassa, joten tämä info ei ole mitenkään ajankohtainen enää. Olin jo poistamassa tätä kokonaan, mutta sitten tuumasin, että eikös se nyt passaa laittaa tänne blogiin muistiin, että millaiset olivat Rautalammin venuen speksit artisteille.

Keikkapaikka

Ravintola Morton – Emäpitäjän Olohuone
Kuopiontie 21, 77700 RAUTALAMPI

Kapasiteetti

  • Talvella 250
  • Kesällä 300
  • Ikäraja: 18

Lava

  • Height: x m
  • Width: x m
  • Depth: x m
  • Clearance: x m

Sähköt

Sähköä löytyy lavan takaseinästä seuraavasti: 1x16A, 1x32A, lisäksi pari kipaletta yksivaiheisia valovirta pistokkeita, joiden takaa löytyy myös 16A sulakkeet. Lavalta on vedetty sähkö miksauspäähän.

Roudaus

Yleensä roudaus kannattaa hoitaa leveiden etuovien kautta. Matkaa ovelta lavalle on n. 15 metriä ja portaita pari kappaletta. Yleisesti ottaen pois roudaus on mahdollista tehdä seuraavana päivänä, jolloin henkilökunta saapuu paikalle viimeistään puolituntia ennen avaamista. Mikäli kamat halutaan heivata pois ravintolan ollessa auki on se helpoin tehdä bäkkärin kautta.

Soundcheck

Koska ravintolamme on auki myös päiväaikaan tehdään soundcheck ravintolan ollessa auki, esiintymispuolen saa kuitenkin suljettua milloin vain työrauhan takaamiseksi. Sound check tulisi olla tehtynä viimeistään kaksi tuntia ennen sovittua showtimeä.

Pysäköinti

Ravintolan takapihalta löytyy parkkitilaa vaikka sirkuksen tarpeiksi. Roudauksen ajaksi voi parkkeerata etupihalle, jos mahtuu.

Ruokailu & majoitus

Ruokailu tapahtuu ravintolassa normaalin tarjontamme mukaan. Keittiö avoinna 20.30 asti.

Majoitusmahdollisuutta meillä ei ole omasta takaa enempää kuin bäkkäriltä löytyvän parisängyn verran. Ja sekin on katonrajassa oleva parvisänky.

Esiintyjien tilat eli ”bäkkäri”

Bäkkärimme sijoittuu oikeasti ihan suoraan lavan taakse. Bäkkäriltä löytyy jääkaappi, keittolevy, suihku, vessa ja nukkumatilat kahdelle. Bäkkäriltä pääsee suoraan ulos kulkematta lähtöruudun kautta. HUOM! Bäkkärin ja lavan välinen ovi on leveydeltään vain 70cm.

Äänentoisto

Mortonista löytyy perustarpeisiin sopivat äänentoistovermeet. Isommat tarpeet sumplitaan sitten tilannekohtaisesti.

MIKSERI: Analoginen miksauspöytä Yamaha MG1666cx Eli 16 kanavainen tiski, mutta normaaleja mic/line inputteja vaan 8. Auxeja 2. http://www.thomann.de/fi/yamaha_mg_166cx.htm

PA: Yläpäät: Yamaha S115V Alapäät: Community SONUS- 218S Vahvistimet: Yläpäille tehoa on tarjoa yhteensä 1400W ja alapäille 2500W. Näitten kaverina DBX:n manuaalisäädettävä jakosuodin sekä DBX:n master EQ.

MONITORIT: Aktiivimonitorit, the.box MA1220MK2. Näitä pari kipaletta.

MIKIT: Mikkejä löytyy läjä (noin kymmenkunta): pari shuren 58:sia ja niiden kopioita reilummin. Shuren mikeistä löytyy myös C606 ja PG57:aa pari kipaletta.

Kaukokaapeli: Lavalta tiskille päin 12 kanavaa ja tiskiltä lavalle 4 kanavaa (joista 2 on tietenkin PA:lle menevälle tavaralle). Mikkistandeja n. 10 kpl, passiivisia DI-boxeja löytyy 4kpl ja kaikenlaista härpäkettä aina ihan tuurista riippuen.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilönä niin teknisten asioiden kuin keikkabuukkaustenkin suhteen toimii Petri Virta [yhteystiedot poistettu tästä]

Keikkabuukkauksissa yhteistyökumppaninamme toimii usein Jani Timonen / MP-Viihde