Morton on kotoisin pieneltä Rautalammin kylältä Pohjois-Savosta. Sieltä lähdimme liikenteeseen vuonna 2010 ja tänne Helsinkiin saavuimme syksyllä 2020. Helsingin Morton on ravintoloistamme ainoa, joka on avoinna ympäri vuoden. Löydät meidät Jätkäsaaren ja Ruoholahden kulmilta, hyvä maamerkki on tuo viereinen Clarion -hotelli. Me tarjoillaan burgereiden lisäksi myös ihania kahvilaherkkuja erikoiskahveineen. Tulkaahan käymään, tervetuloa!

Mitä syödä Mortonissa?

Kannattaa aloittaa klassikollamme Little John Burgerilla, jonka välistä löytyy siivu kuuluisaa rautalampilaista Peltolan Blue -juustoa.

Suosituin burgerimme on legendaarinen Delaware -burger, suosituin salaatti puolestaan Elisabethin salaatti. Ne ovat myös varmoja valintoja.

Makeannälkään suosittelemme ehdottomasti Mortonin ihania pannareita. Ja kylkeen vaikka cappuccino tai Mortonin oma jäätee.

Erikoisruokavaliot olemme huomioineet hyvin ja myös vegaanisia vaihtoehtoja löytyy reilusti!

Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Helsingissä

Hieno idea saapua polkupyörällä! Ravintolan edessä on pyöräteline eli voit ajaa fillarilla ihan perille asti.

Raitiovaunulinjat 6,7 ja 9 kulkevat aivan tuosta meidän vierestämme. Lähin pysäkki on nimeltään Länsilinkki ja se sijaitsee käytännössä meidän kohdallamme, aivan tuossa ikkunan edessä.

Tarkemmat aikataulut sun muut löytyy HSL Reittioppaasta.

Helsingin Mortonilla ei ole omia pysäköintipaikkoja. Ravintolan vierestä kulkevan tien (Ruoholahdenranta) varressa on muutamia maksullisia pysäköintipaikkoja, mutta valitettavasti pysäköintimahdolliset ovat melko rajalliset.

Helsingin Morton sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Vähän tulkinnasta riippuen kaupunginosa tässä on Kamppi, Ruoholahti tai Jätkäsaari.

Hyviä maamerkkejä, jotka sijaitsevat tässä vieressämme ovat esimerkiksi Jätkäsaaren Clarion -hotelli, Radisson SAS Seaside -hotelli ja Länsisataman laivaterminaali. Ne kaikki ovat tuossa aivan meidän naapurissa.

Ravintolan osoite on Ruoholahdenranta 8, 00180 Helsinki. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet
Lähin raitiovaunupysäkki on Länsilinkki.

Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019 -tunnustus