Kysymys mielessä?
Meillä voi olla vastaus valmiina! Olemme tälle sivulle koonneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Kannattaa käyttää hakua!
Asiointi Konttiravintolassa
Kaikki ravintolamme ja niiden aukioloajat löydät sivulta Mortonin Konttiravintolat
Helsingin Morton on avoinna joka päivä, ympäri vuoden. Muut ravintolamme ovat avoinna kesä-aikaan, yleensä kesäkausi alkaa vapun tienoilla ja päättyy elo-syyskuussa.
Kyllä ja ei. Nettisivujen menun valikoima on tarjolla kaikissa Mortonin Konttiravintoloissa (ellei siellä menussa toisin mainita). Joitain poikkeuksia kuitenkin on!
Mortonin kahvilat sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Rautalammilla ja kahvilavalikoima on tarjolla vain näissä ravintoloissa.
Rautalammin ravintolassa meillä on sen verran kompaktit tilat, että siellä tarjolla on hieman tiivistetty menu. Olemme Rautalammin ravintolan menuun kuitenkin koonneet kaikki parhaat juttumme.
Kyllä on. Arkisin klo 10.30 – 14.00 välillä päivän burgerin tai päivän salaatin saa edulliseen tarjoushintaan. Päivänannokset vaihtelevat viikonpäivittäin.
Tarkemmat tiedot ja lounaslistan löydät osoitteesta morton.fi/lounas
Morton on koiraystävällinen ravintola eli myös koirat ovat meille erittäin tervetulleita!
Eikä tarvitse aivan kuivin suin heidänkään olla. Koirille on tarjolla vesikippoja ja pieniä herkkuja. Herkut tarjoaa kuopiolainen Best-in.
Kyllä voit! Helpoiten tilaus onnistuu mukaan paikan päältä ravintolasta tai soittamalla ravintolaan. Ravintoloiden yhteystiedot löydät paikkakuntakohtaisilta sivuilta.
Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa ja Pieksämäellä kotiinkuljetus onnistuu Wolt-palvelun kautta. Myös Jyväskylän kahvilasta voit tilata kahvilatuotteita kotiin Wolt-palvelun kautta!
Meille Mortoneihin voit tehdä pöytävarauksen yli 6 hengen porukoille avaamisaikaan (paitsi Kuopiossa emme ota varauksia sisätilojen puutteen vuoksi). Helpointa on tsekata pöytävarausmahdollisuudet haluamasi kaupungin ryhmävaraussivulta!
Poikkeuksena Helsingin, Varkauden, Pieksämäen ja Rautalammin Mortonit, johon varauksen voi tehdä mihin aikaan vain.
Saa ja ei. Meillä on tarjolla Helsingissä, Jyväskylän kahvilassa sekä Rautalammilla ihana pannariaamupala, joka on tarjolla koko päivän. Pannariaamupalan voi siis nauttia myös brunssiksi tai lounaaksi! Aamupalamenu sisältää pannariannoksen sekä vaihtuvan toisen herkun, mehushotin sekä kahvin tai teen. Muissa ravintoloissamme Aamupalamenua ei ole tarjolla.
Usein kysyttyä työskentelystä Mortonissa
Tässä parhaita vastaajia ovat työntekijämme. Työntekijäkyselyn mukaan tärkeimmät syyt työskennellä Mortonissa ovat:
- Hyvä työporukka, hyvät esihenkilöt ja hyvä huolenpito työntekijöistä
- Ravintola ja tuotteet, joista voi olla oikeasti ylpeitä ja joista itsekin tykkää.
- Huippuhyvä perehdyttäminen ja selkeät ohjeet lähes kaikkeen.
Mortonissa iso osa työntekijöistä palaa työskentelemään yhä uudestaan, jotkut ovat olleet meillä jopa yli 10 vuotta. Me haluamme olla työpaikka missä nuoret voivat turvallisesti harjoitella työelämän taitoja ja toisaalta sellainen paikka missä kokenutkin tekijä oppii uusia taitoja ja kehittyy.
Kaikki Mortonin ravintolat ovat mukavan suosittuja. Se tarkoittaa sitä, että kesän kuumimpana sesonkina vilskettä riittää koko päivän. Olemme auki joka päivä. Illat ja viikonloput ovat vilkkaimpia aikoja, joten työt painottuvat niihin.
Meillä on töitä tarjolla sekä kokeneille tekijöille, vasta työelämään tutustuville nuorille ja kaikille siltä väliltä. Tapana on, että jokainen opettelee kaikkia työtehtäviä, näin voimme auttaa toinen toistamme paremmin eri tilanteissa. Olit sitten missä työtehtävässä tai asemassa tahansa, opit varmasti uutta ja kehityt – jos vain itse haluat! Meillä on useita tyyppejä töissä, jotka ovat edenneet kokista tai tarjoilijasta aina ravintolapäälliköksi asti.
Me haluamme antaa jokaiselle työntekijälle hyvät eväät elämään ja työelämään. Jokainen työntekijä tekee kesän alussa oman kehittymissuunnitelman, johon voi itse kirjata ylös niitä asioita missä tahtoo kehittyä ja mitä tahtoo oppia. Suunnitelma käydään läpi ainakin ravintolapäällikön kanssa, jotta hän osaa auttaa sinua kehittymään sinulle tärkeissä asioissa.
Perehdyttäminen ja hyvät ohjeet on yksi niitä asioita mistä saamme työntekijöiltä kiitosta vuosi toisensa perään. Työt sujuu paljon mukavammin, kun saa kunnon eväät lähteä hommiin ja tietää mitä tehdä.
Useimpiin asioihin ohjeet löytyvät Mortonin käsikirjoista, joita pääsee lukemaan vaikka omalla kännykällä. Ohjeet annetaan luettavaksi hyvissä ajoin ennen töiden alkua, jotta ehditrauhassa tutustua niihin. Ravintolapäällikkö tai vuoropäällikkö perehdyttää sinut työtehtäviisi ensimmäisen työvuoron yhteydessä. Ja tietysti työkavereilta ja ravintolapäälliköltä saa apua aina tarpeen vaatiessa!
Kesän alussa pidämme jokaisella ravintolalla päivän mittaisen Foodcamp -päivän, jossa yhdessä käymme läpi keskeiset jutut niin salin kuin keittiön puolelta ja maistelemme annoksia. Foodcampissa pääset myös tutustumaan työkavereihisi!
Meillä toimitaan pääosin kahdessa vuorossa, aamuvuorossa ja iltavuorossa. Osassa ravintoloista voi olla tarjolla myös välivuoroja päiväsaikaan. Yksi työvuoro on keskimäärin 6-8 tuntia. Työvuorot tehdään kolmeksi viikoksi kerrallaan ja saat tietää työvuorosi viikkoa ennen uuden listan alkua. Työvuorot näet omilla tunnuksillasi Maraplan -sovelluksesta
Henkilökunnan koko meillä vaihtelee ravintolan mukaan, pienistä alle 10 hengen tiimeistä yli 20 hengen tiimeihin. Mukana tiimeissä on aina kokeneita, mutta myös ensikertalaisia mortonilaisia. Tiimiä johtaa ravintolapäällikkö, vuoropäälliköt sekä vuorovastaavat.
Kyllä ehtii ja täytyykin pitää, että jaksaa. Toki päivään mahtuu ruuhka-aikoja jolloin taukoja pyritään välttämään, mutta muutoin tauoilla kukin pääsee käymään vuorollaan.
Tiedämme, että monissa sesonkipaikoissa tauot ovat harmillisen harvinaisia. Me olemme kehittäneet omia toimintatapojamme sellaisiksi, että ne mahdollistavat taukojen pitämisen.
Meille henkilökunnan hyvinvointi on ehdottoman tärkeää. Pyrimme luomaan tiimeihin avoimen ilmapiirin, jolloin asioita on helppo tuoda ilmi ja keskustella. Näihin apuna ovat kuukausittaiset tiimipalaverit sekä jatkuva viestintä. Esihenkilömme saavat työhönsä myös jatkuvaa koulutusta, jotta he osaavat luotsata tiimejä niin hyvin kuin mahdollista. Työvuoroissa huolehditaan tauoista, ja työntekijöille on tarjolla veloituksetta vichyä sekä smoothieta.
Meillä on myös kaksi kertaa kesässä toteutettava palautekysely, jossa selvitetään henkilökunnan tyytyväisyyttä työhön. Lisäksi kannustamme kaikkia puhumaan rohkeasti mieltä askarruttavista asioista, ideoista tai kehitysehdotuksista. Olemme pieni ja ketterä yritys, joten esiin nousseisiin asioihin voidaan tarttua hyvinkin nopeasti.
Lähes kaikkeen työhön liittyvään viestimiseen käytämme Workplace-sovellusta, johon saat omat tunnukset kun aloitat työsi. Workplacesta löydät ajankohtaiset tiedotettavat asiat ja käsikirjamme. Whatsappin sijasta käytämme viestittelyyn Workplacen chattia. Sovellukset ovat tosi helppokäyttöisiä ja niitä voi käyttää joko kännykällä tai tietokoneen selaimella.
Olemme halunneet hoitaa työhön liittyvän viestinnän erillisillä sovelluksilla sen vuoksi, että meistä jokainen voi helpommin valita milloin on työasioiden parissa ja milloin ei. Näin voit esimerkiksi vapaapäivinäsi olla rennoin mielin miettimättä työasioita.
Työvuorosi löydät Maraplan-sovelluksesta.
Käytämme myös aina mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa, kuten Rautalampilaista Peltolan Blue-homejuustoa sekä tietenkin suosimme kotimaista.
Teemme muun muassa kaikki hillokkeet ja hillot itse, sekä maustamme majoneesimme itse. Myös luonnollisesti työhön kuuluu raaka-aineiden pilkkomista, paistamista, ja annosten kasaamista. Kokkien työstä iso osa kuluu raaka-aineiden valmisteluun.
Täytyyhän sitä välillä pitää hauskaa! Tässä pari esimerkkiä:
- Kesän alussa jokaisen ravintolan henkilökunnalla on tiimipäivä, jossa kaikki pääsevät yhdessä tekemään jotain hauskaa porukalla ja tiimiytymään.
- Kesän päätteeksi luvassa on henkilökunnan päättäribileet. Päättäreihin kokoontuu yhteen kaikki mortonilaiset ympäri Suomea. Hauskojen pukeutumisteemojen, bailaamisen ja palkintogaalan lisäksi ohjelmassa on usein ollut myös kovia yllätysesiintyjiä, kuten Teflon Brothers ja Ida & Kalle.
Kyllä vain. Meillä on kaikissa ravintoloissa kesätyöpaikkoja nuorille, eikä aiempaa työkokemusta välttämättä tarvita. Lisätietoja näistä nuorten työpaikoista löydät sivulta: Kesätöitä nuorille
Usein kysyttyä lahjakorteista
Mortonin lahjakortteja voi ostaa paikan päältä kaikista Konttiravintoloistamme, Arttelin myymälästä Rautalammilta sekä Mortonin nettikaupasta osoitteesta http://lahjakortti.morton.fi
Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle. Nettikaupan lahjakortti toimitetaan suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen.
Lahjakortti on mahdollista käyttää useammalla ostokerralla, joten lahjakortillesi voi jäädä arvoa jäljelle. Lahjakortin jäljelle jäävän arvon näet kassakuitistasi ostotapahtuman yhteydessä.
Voit myös kysyä lahjakortin jäljellä olevaa arvoa meiltä sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Muista liittää mukaan viestiin lahjakortin numero.
Eiköhän tuo saada järjestymään! Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ennen kuin lahjakorttisi päivämäärä umpeutuu, niin laitetaan kuukausi lisää aikaa lahjakorttiin.
Mikäli lahjakortti on jo vanhentunut, sen voimassaolon jatkaminen ei valitettavasti onnistu.
Mortonin sähköinen lahjakortti toimitetaan sinulle sähköpostitse. Se on PDF-muotoinen tiedosto, jonka voit joko näyttää puhelimeltasi tai tulostaa itse.
Lahjakortti käytetään näyttämällä lahjakorttia kassalla tai mainitsemalla kortissa oleva koodi kassalla maksun yhteydessä. Lahjakortti kelpaa missä tahansa Mortonin ravintolassa ja sen voi käyttää useammalla maksukerralla.
Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään, niin laita viestiä osoitteeseen lahjakortti@morton.fi niin katsotaan tilanne kuntoon!
Yleisimmät kysymykset
Kaikki ravintolamme ja niiden aukioloajat löydät sivulta Mortonin Konttiravintolat
Helsingin Morton on avoinna joka päivä, ympäri vuoden. Muut ravintolamme ovat avoinna kesä-aikaan, yleensä kesäkausi alkaa vapun tienoilla ja päättyy elo-syyskuussa.
Mortonin lahjakortteja voi ostaa paikan päältä kaikista Konttiravintoloistamme, Arttelin myymälästä Rautalammilta sekä Mortonin nettikaupasta osoitteesta http://lahjakortti.morton.fi
Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle. Nettikaupan lahjakortti toimitetaan suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen.
Konttiravintola on meidän mortonilaisten luoma, burgereista tunnettu merikonttiravintola, jonka voi tuoda lähestulkoon mihin vain.
Konttiravintola on siis rakennettu standardikokoiseen, laivarahdista tuttuun merikonttiin. Siihen on mahdutettu kompakti ravintolakeittiö sekä myyntitilat. Asiakaspaikat ovat terassilla ja osassa ravintoloistamme osittain myös sisätiloissa, joka sekin on rakennettu merikonteista.
Morton on koiraystävällinen ravintola eli myös koirat ovat meille erittäin tervetulleita!
Eikä tarvitse aivan kuivin suin heidänkään olla. Koirille on tarjolla vesikippoja ja pieniä herkkuja. Herkut tarjoaa kuopiolainen Best-in.
Take away
Kyllä voit! Helpoiten tilaus onnistuu mukaan paikan päältä ravintolasta tai soittamalla ravintolaan. Ravintoloiden yhteystiedot löydät paikkakuntakohtaisilta sivuilta.
Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa ja Pieksämäellä kotiinkuljetus onnistuu Wolt-palvelun kautta. Myös Jyväskylän kahvilasta voit tilata kahvilatuotteita kotiin Wolt-palvelun kautta!
Kyllä, Morton löytyy Woltista Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Varkaudessa, Pieksämäellä ja Kuopiossa. Jos ravintola on auki, mutta Woltissa ravintola näkyy suljettuna on meillä silloin varmaan kiirettä ravintolassa. Siinä tapauksessa kokeile myöhemmin uudestaan.
Tässä vielä suorat linkit eri paikkakuntien Wolt-sivuille:
- Morton Helsinki Woltissa
- Morton Jyväskylä Woltissa
- Morton Kuopio Woltissa
- Morton Joensuu Woltissa
Jos syöt paikan päällä ravintolassa, tee tilaus suoraan ravintolan tiskille.
Jos noudat ruokaa mukaan, voit tehdä tilauksen puhelimitse ja noutaa itse tilauksen kyseisen ravintolan tiskiltä. Kerromme puhelintilauksen yhteydessä arvion tilauksen valmistumisajasta.
Huomaathan, että mukaan menevät tilaukset noudetaan Mortonilla ravintolan kassalta.
Usein kysyttyä ryhmävarauksista
Ennakkotilaus onnistuu, jos kaikki ruuat menevät samaan laskuun. Tällöin suosittelemmekin ennakkotilausta, jotta saadaan tilaisuutenne sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokatilaukset voi toimittaa meille sähköpostilla tai puhelimitse.
Jos kaikki maksavat omat ruokansa, tällöin tilaaminen ja maksaminen tapahtuu paikan päällä!
Ehdottomasti. Monissa annoksistamme on jo olemassa erilaisia variaatioita yleisimmät ruokavaliot tai allergiat huomioiden. Lisäksi pystymme varioimaan annoksia muiden allergioiden mukaan hyvinkin.
Ilmoittakaa näistä varauksen tai ennakkotilauksen yhteydessä, niin katsotaan nämä tilanteen mukaan. Toki on huomioitava, että keittiömme on pieni ja kaikki annokset valmistetaan samassa tilassa, toki eri välineillään.
Parhaan kokemuksen takaamiseksi toivomme isojen ryhmien kohdalla ruokien tilaamista etukäteen, jotta tilaisuutenne on mahdollisimman sujuva. Lähetämme teille mielellämme menuehdotuksen.
Pienempien ryhmien kohdalla sekä siinä tapauksessa, että kaikki maksetaan erikseen, tilaus tapahtuu normaalisti tiskiltä.
Lisätietoja annoksista ja allergeeneista
Pyrimme huomioimaan myös erikoisruokavaliot parhaamme mukaan.
Burgerimme ovat useimmissa tapauksissa saatavilla myös gluteenittomana, maidottomana sekä kasvis- ja vegaaniversioina.
Huomioithan, että valmistamme gluteenittomat tuotteet muiden tuotteiden kanssa samoissa tiloissa.
Muistathan mainita erityistoiveista ja ruoka-aineallergioista tilauksen yhteydessä.
Useimmat annoksemme on saatavana gluteenittomana, myöskin kahviloissamme.
Menusta löytyy maininta mikäli annos on gluteeniton tai saatavana gluteenittomana. Osassa annoksista gluteeniton vaihtoehto on hieman kalliimpi.
Pyydämme huomioimaan, että keittiötilamme on hyvin pieni ja samassa keittiössä käsitellään myös gluteenia sisältäviä tuotteita.
Usein kysyttyä Helsingin Mortonin ryhmävarauksista
Ennakkotilaus onnistuu, jos kaikki ruuat menevät samaan laskuun. Tällöin suosittelemmekin ennakkotilausta, jotta saadaan tilaisuutenne sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokatilaukset voi toimittaa meille sähköpostilla tai puhelimitse.
Jos kaikki maksavat omat ruokansa, tällöin tilaaminen ja maksaminen tapahtuu paikan päällä!
Parhaan kokemuksen takaamiseksi toivomme isojen ryhmien kohdalla ruokien tilaamista etukäteen, jotta tilaisuutenne on mahdollisimman sujuva. Lähetämme teille mielellämme menuehdotuksen.
Pienempien ryhmien kohdalla sekä siinä tapauksessa, että kaikki maksetaan erikseen, tilaus tapahtuu normaalisti tiskiltä.
Ihanaa kuulla! Pikkujoulut tai muut juhlat on meillä mahdollista järjestää muutamalla eri tavoin.
- Ravintola on mahdollista varata yksityiskäyttöön aamulla, ennen kuin avaamme. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pikkujoulujen tai baby showereiden järjestämisen Mortonin ihanan aamupalamenun merkeissä! Kapasiteetti 20-45 henkilöä.
- Ravintola on mahdollista varata yksityiskäyttöön iltaisin klo 20 jälkeen. Tilaisuuden pituudesta ja alkuajankohdasta voidaan neuvotella. Tällaiseen tapahtumaan on mahdollista järjestää myös syötävää menultamme sekä pidämme tietenkin baarin teille auki. Kapasiteetti 20-45 henkilöä.
- Voitte tehdä meille pöytävarauksen ravintolan ollessa auki, 6-25 hengelle. Tällöin ravintola on auki myös muille asiakkaille, mutta katamme seurueellenne vierekkäiset pöydät lähekkäin.
Ole meihin yhteydessä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin katsotaan miten saadaan juuri teidän näköisenne tilaisuus järjestymään!
Kyllä ja ei. Yksityistilaisuuden mahdollisuus on tarjolla aamuisin sekä illalla klo 20 jälkeen. Kesäravintoloitamme ei voi varata talviaikaan.
Jos haluat varata Mortonin yksityistilaisuuteen, ota yhteyttä meihin sähköpostilla [email protected]. Meidät löydät myös Venuusta.
Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Varkaudessa
Varkauden Morton sijaitsee aivan Varkauden keskustassa. Hertunrannan rantatorilla
Osoite on Rajakatu 28, Varkaus. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet
Varkauden Mortonilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta ohitsemme kulkevan tien varressa on joitain paikkoja tienvarsipysäköintiin. Huomioithan tien opasteet pysäköidessäsi.
HUOM! Ravintolan takana olevat muutamat pysäköintipaikat eivät ole Mortonin tai meidän asiakkaiden käytössä. Ne paikat on varattu venepaikan varanneille, joten pidetään ne vapaana heitä varten.
Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Jyväskylässä
Voit saapua Jyväskylän Mortoniin autolla. Viimeiset pari sataa metriä täytyy kuitenkin kävellä, sillä omaa pysäköintialuetta meillä ei ole.
Lähimmät pysäköinti alueet ovat Sataman pysäköintialue (maksullinen) sekä Lutakon pysäköintitalot P-Paviljonki 1 (maksullinen) ja P-Paviljonki 2 (maksullinen).
Huomaathan, että aivan lähellämme sijaitseva Lutakon aukio on kesällä suosittu tapahtuma-alue ja tapahtumat voivat aiheuttaa muutoksia sataman ja Lutakon pysäköintijärjestelyihin. Keskustan pysäköintimahdollisuudet ovat yllättävän lähellä, joten myöskään niiden hyödyntäminen ei ole hassumpi vaihtoehto.
Hieno idea saapua polkupyörällä! Mortonin ohi kulkee suosittu lenkkeily- ja pyöräilyreitti, rantaraitti. Sitä pitkin pääset suoraan Mortonille asti.
Keskustasta paras reitti pyöräillä tähän meille on Kilpisen putkea pitkin, se päättyykin aivan tuohon meidän nurkallemme.
Ravintolan edessä polkupyörille on pyöräteline eli voit ajaa fillarilla ihan perille asti.
Löydät meidät Jyväskylän satamasta, tästä satama-altaan keskustan puoleisesta kulmauksesta.
Suosittu lenkkeilybaana Rantaraitti menee tuosta aivan meidän ohi. Virallisesti tämän kohdan nimi on Kompassiranta, se johtuu varmastikin siitä että tuossa aivan vieressämme on suuri valkoinen taideteos, jonka nimi on Kompassi.
Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Kuopiossa
Kuopion Morton sijaitsee aivan Kuopion keskustasta. Torin kulmalta, H-talon edustalta.
Osoite on Haapaniemenkatu 28, Kuopio. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet
Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Joensuussa
Joensuun Morton sijaitsee aivan Joensuun keskustassa, Pielisjoen äärellä. Hyvä maamerkki suunnistaa Mortoniin on aivan vieressämme sijaitseva, korkeasta tornista tunnettu tiilinen kaupungintalo ja kaupunginteatteri.
Ravintolan osoite on Elielinkuja 3, 80100 Joensuu. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet
Maksutavat
Kuluttaja-asiakkaat eivät voi maksaa laskulla.
Yritysasiakkaiden on mahdollista maksaa laskulla, mutta tällöinkin asiasta on pitänyt sopia etukäteen. Toimiston väkemme tarkistaa aina laskutettavan yrityksen tiedot ennakkoon ja antaa sitten luvan laskutukseen, eli pelkkä ennakkoilmoitus ei riitä.
Tätä varten tarvitsemme yrityksen tiedot ja laskutustiedot sekä yhteyshenkilön nimen ja yhteystiedot.
Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Helsingissä
Raitiovaunulinjat 6,7 ja 9 kulkevat aivan tuosta meidän vierestämme. Lähin pysäkki on nimeltään Länsilinkki ja se sijaitsee käytännössä meidän kohdallamme, aivan tuossa ikkunan edessä.
Tarkemmat aikataulut sun muut löytyy HSL Reittioppaasta.
Helsingin Morton sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Vähän tulkinnasta riippuen kaupunginosa tässä on Kamppi, Ruoholahti tai Jätkäsaari.
Hyviä maamerkkejä, jotka sijaitsevat tässä vieressämme ovat esimerkiksi Jätkäsaaren Clarion -hotelli, Radisson SAS Seaside -hotelli ja Länsisataman laivaterminaali. Ne kaikki ovat tuossa aivan meidän naapurissa.
Ravintolan osoite on Ruoholahdenranta 8, 00180 Helsinki. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet
Lähin raitiovaunupysäkki on Länsilinkki.
Mikä on Konttiravintola?
Konttiravintola on meidän mortonilaisten luoma, burgereista tunnettu merikonttiravintola, jonka voi tuoda lähestulkoon mihin vain.
Konttiravintola on siis rakennettu standardikokoiseen, laivarahdista tuttuun merikonttiin. Siihen on mahdutettu kompakti ravintolakeittiö sekä myyntitilat. Asiakaspaikat ovat terassilla ja osassa ravintoloistamme osittain myös sisätiloissa, joka sekin on rakennettu merikonteista.
Konttiravintolakonsepti on meidän mortonilaisten itse luoma.
Ensimmäiset Konttiravintolat kehitti yhdessä Mortonin väen kanssa rautalampilainen konttirakentamisen erikoisosaaja Morehouse.
Aina kannattaa ehdottaa! Tärkeää on olla ajoissa liikenteessä.
Yleensä uudelle paikkakunnalle Konttiravintolan avaaminen vaatii vähintään kahden vuoden valmistelun.
Tapahtumien suhteen suosimme useimmiten pidempiä kuin parin päivän rykäyksiä ja myös nämä visiitit pyrimme lyömään lukkoon noin vuoden verran ennen tapahtumaa.
Mikä on Morton?
Mortonin perusti aikanaan kolme, parikymppistä kaverusta; Jarna Kaplas, Petri Virta ja Iiro Lyytinen.
Perustajakolmikosta Jarna Kaplas toimii nykyään kaikkien Mortonin ravintoloiden yrittäjänä ja omistajana. Petri Virta puolestaan vastaa Mortonien viestinnästä ja markkinoinnista.
Perustajakolmikko on edelleen hyviä ystäviä keskenään ja heidän yhteisiin perinteisiin kuuluu esimerkiksi kesäretki, johonkin päin Suomea.
Sijainti, saapuminen ja pysäköinti Pieksämäellä
Pieksämäen Morton sijaitsee aivan keskellä Pieksämäkeä Pieksämäen, torilla.
Ravintolan osoite on Kauppatori 1, Pieksämäki. Google Maps opastaa perille: Reittiohjeet