Mortonin kotitalo saa uudet yrittäjät vuodenvaihteessa

Syyskuussa kerroimme, että otamme Mortonin- tarinasta mallia ja lähdemme tutkimaan maailmaa. Jäähyväispirskeitä juhlitaan uudenvuoden aattona 31.12.2014. Tuolloin lavalla nähdään myös Mortonin avajaisiin yllätyskeikalle ilmaantunut Kaukolasipartio.

Uusi isäntäväki rakkaaseen kotitaloomme on löytynyt. Alkuvuodesta puikkoihin hyppää Mortonin asiakkaillekin tuttu Anssi Heikkinen kavereinaan Ravintolan Seilingin yrittäjinä Kerkonkoskella toimineet Jyrki ja Tanja Romppanen. Uusi ravintola avataan näillä näkymin helmikuun alussa ja sen nimi selviää lähiaikoina. Uudet yrittäjät ovat kertoneet, että elävää musiikkia tutuksi tulleella lavalla kuullaan myös jatkossa. Ruokatarjontaan on à la carten lisäksi tulossa noutopöytälounas.

Ruokapuolesta vastaava Anssi Heikkinen on Mortonin asiakkaille ja rautalampilaisille tuttu entuudestaan. Hän toimi kokkina kymmenen vuoden ajan ravintola Vanhassa Peurassa. Syksyllä 2013 hän osallistui Hell’s Kitchen Suomi -tosi-tv-sarjaan, jonka jatkotuotteena Mortonissakin päästiin maistelemaan viiden ruokalajin illallista. Heikkinen on myös toiminut vierailevana keittiömestarina Mortonin ruokalistan suunnittelussa ja onpa hänet tavattu tiskin takanakin varsin usein.

Vaikka meidän toimintamme Rautalammilla tältä erää päättyy ei Morton häviä mihinkään. Yrityksemme jatkaa toimintaa jatkossakin ja pidämme varsin mahdollisena, että palaamme Emäpitäjään jossain vaiheessa Konttiravintolamme kanssa. Myös Live in Rautalampi -festarin jatkoa pohdiskelemme.

Täysillä loppuun asti!

Vuoden loppuun asti toiminta jatkuu aivan täydellä höyryllä, kuten alla oleva ohjelma osoittaa. Marraskuun pyöräyttää lauantaina 8.11. käyntiin ympäri maailmaa mairittelevia arvioita kerännyt, Youtubessakin yli 10-miljoonaa katselukertaa kerännyt Steve ’n’ Seagulls. Ennakkolippuja on myyty jo hyvä läjä! Ennakkoon ostaminen kannattaa, sillä liput maksavat ennakkoon 10€ ja ovelta 14€.

Steve N Seagulls

Pikkujoulut Mortonissa

Pikkujoulu menun hinta on 29€/hlö.

Pikkujoulujen kysyntä käy myös kuumana, pikkujoulukattauksista useampi on jo alustavasti loppuun varattu.Tule työkavereiden kesken, harrastusporukalla tai ihan vaan kavereiden kanssa, Mortonin pikkujoulut sopii kaiken kokoisille seurueille.

Pöytä on katettuna ohessa ilmoitettuina päivinä, tilauksesta myös muina päivinä kun ryhmän koko on vähintään 20 henkilöä. Pikkujoulu menun hinta on 29€/hlö.

  • Pe 28.11. Esiintyjänä: Mikko Alatalo
  • La 29.11. klo 19 DJ: Tanssilattian hitit!
  • Pe 5.12. klo 19 Esiintyjänä: Purplestone & Makrofagi
  • Pe 12.12. klo 19 DJ: Ysäripirskeet
  • La 13.12. klo 19 Esiintyjänä:  Rautalammin Rockmuusikot
  • Pe 19.12. Esiintyjänä:  Frank Zappa Pancake memorial