Morton Fest -banneri, jossa Olavi Uusivirran kuva.

Morton palaa Rautalammille festivaalina

Nyt saamme sen viimein kertoa. Morton järjestää yhdessä Rämäkkä Holidaysin kanssa Morton Fest -festivaalin Rautalammin Rämäkällä 20.8.2016. Tulemme kotiin yhdeksi viikonlopuksi, mutta sitäkin kovemmalla rytinällä. Tästä tulee aivan mieletön huipennus kesälle, joten merkkaa tämä samantien kalenteriisi.

Festarin pääesiintyjänä nähdään huippusuosittu, kesän festarien kuumimpia nimiä oleva Olavi Uusivirta. Halusimme Olavin ehdottomasti festarin kruunaajaksi kahdesta syystä; ensinnäkin aiemmin tekemässämme kyselyssä te asiakkaat toivoitte varsin paljon juuria häntä esiintymään ja sitten taas toisaalta Olavi bändeineen on kyllä yksi ehdottomasti parhaita live-esiintyjiä Suomessa. Vauhdikasta meininkiä ja taidokasta rokkausta on epäilemättä luvassa.

Muut tapahtuman artistit julkistetaan huhtikuun alussa. Lupaamme kattauksen olevan kovin mitä Emäpitäjässä on nähty. Sen verran voimme paljastaa, että mukana on sekä Emäpitäjän Olohuoneen lavalla nähtyjä artisteja ja myös Vain Elämää -sarjasta tuttuja kasvoja.

Rautalampi on meille tärkeä paikka, sillä sieltä koko tarinamme on lähtenyt liikenteeseen. Vuosina 2010 – 2014 toiminut Ravintola Morton – Emäpitäjän Olohuone nousi artistien ja yleisön keskuudessa legendan maineeseen ja  vaikka toimintamme jatkuu nykyään liikkuvien Konttiravintoloiden muodossa haluamme tuoda tuota ainutlaatuista Emäpitäjän Olohuoneen meininkiä takaisin nyt niin isolla kädellä kuin vain mahdollista.

Ruokaa ja meininkiä koko viikonlopuksi

Musiikin ja festaritunnelman lisäksi myös Mortonin ruokia kaivanneille on luvassa helpotusta Rämäkän ja Mortonin keittiöiden yhdistäessä voimansa viikonlopuksi. Luvassa on varmasti klassikoita molempien listoilta sekä vain tämän viikonlopun ajan tarjolla olevia spesiaaliannoksia. Viikonlopun kohokohta on tuo lauantai-illan festari, mutta ohjelmaa Rämäkällä tulee riittämään koko viikonlopun ajan. Tarkempia tietoja kerromme tässä kevään mittaan.

Yhteistyöstä Rämäkän kanssa olemme erittäin innoissamme. Mukavaa on myös se, että meidän nykyisen Konttiravintola Mortonin väen kaverina tapahtuman taustajoukoissa on Emäpitäjän Olohuoneesta tuttuja kasvoja, kun tapahtuman tuottajana toimii Petri Virta.

Ennakkoliput nyt myynnissä

Laitamme tapahtuman julkistamisen kunniaksi myyntiin hyvin rajoitetun erän superedullisia Early Bird-lippuja Tiketin-nettikauppaan. Ne maksavat ainoastaan 25€ (sis. Tiketin palvelumaksu)

Tapahtuman ennakkoliput tulevat 1.4. Myyntiin Rämäkälle sekä Konttiravintoloihin, kunhan ne toukokuussa avautuvat. Ennakkolipun hinta on 29€ Tiketistä ostaessa lipun hintaan lisätään palvelumaksu. Ovelta lipun hinta on 35€. Tapahtuma on K-18.

Tapahtuman ajankohtaisista käänteistä pysyt perässä seuraamalla Morton Fest 2016 -tapahtumaa Facebookissa. Kaikkien tapahtumaan itsensä osallistujaksi merkinneiden kesken arvomme Olavi Uusivirran tuoreen “OLAVI” -CD:n sekä kiertuejulisteen, molemmat ovat varustettu nimmareilla.