Morton Fest pitää välivuoden

Kahtena edellisenä kesänä juhlittu oma festivaalimme Morton Fest pitää kesällä 2018 välivuoden.

Suurin syy on se, että täällä Konttiravintoloiden puolella meillä on ihan tässä lähiviikkoina kerrottavana isoja ja mielenkiintoisia uutisia. Malttakaa hetki vielä, kerromme ihan pian! Lisäksi festarilla olisi edessään ollut tänä vuonna isoja muutoksia esimerkiksi tapahtuma-alueen sijainnin muuttumisen myötä. Ja kaiken mitä teemme haluamme tehdä aina ihan sata lasissa sekä viimeisen päälle hyvin, aikaa ja ajatuksia säästämättä. Siksi tuumattiin, että fiksumpaa antaa tänä vuonna Morton Festin kypssä rauhassa, kuin tehdä se vähän toisella kädellä.

Järjestetäänkö Morton Festiä enää koskaan? Toivottavasti kyllä, niin huikean tapahtuman olemme yhdessä Rämäkän väen ja teidän kaikkien kanssa luoneet. Ja niin tärkeä kesän kohokohta festarista on teille jo näissä parissa vuodessa selvästikin ehtinyt muodostua!

Ja pakko kai se on myöntää, että kyllä meillä on jo suunnitelmia olemassa vuosille 2019 ja 2020 – toki tarkemmat päätökset niiden toteutukseen viemisestä tehdään vasta myöhemmin. Peace and love!