Konttiravintolan avajaiset vappuaattona myös netissä!

Konttiravintola Mortonin kesäkausi alkaa virallisesti vappuaattona, kun Varkauden, Jyväskylän ja Kuopion Konttiravintolat alkavat myydä ruokaa mukaan.

Virtuaaliavajaiset Facebookissa

Johtuen yleisestä koronatilanteesta ja sen mukanaan tuomista rajoituksista johtuen normaalien avajaisten viettäminen ei onnistu tänä vuonna. Niinpä päätimme siirtää avajaiset Internetin ihmeelliseen maailmaan, Facebookiin ja Instagramiin.

Vappuaattona Klo 18 Facebook-sivulla Konttiravintola Morton alkaa livelähetys, Mortonin vappustudio. Tämä on epäilemättä ilmiöksi nousevan talk show:n pilottijakso, josta vielä sukupolvien päästä sinulta kysellään kirkkain silmin “katsoitko tosiaan Mortonin vappustudiota suorana lähetyksenä”.

Vappustudiomme lähetetään Jyväskylän Konttiravintolalta ja jututettavana on mm. vuoden nuori yrittäjä 2019, Konttiravintolan yrittäjä Jarna Kaplas (hehheh, ajattelet varmaan, että mentiin siitä mistä aita on matalin. Höpöhöpö, Jarna olis ollu meijän toivevieraana muutenkin.) Jarna on lupaillut tuoda tullessaan studioon myös jotakin ihan uusia uutisia. Saapa nähdä!

Myös musiikkia toivottiin! Niinpä artistivieraanamme on mm. Oliver-yhtyeestä tuttu laulaja & lauluntekijä Jari Väyliö. Jari tuo studioon tullessaan ihka elävää musiikkia teemalla “Lauluja kohtaamisesta”. Jes!

Ja kyllä, lahjakortti arvontaa on pyydetty. Sekin on luvassa.

Jatkot Instagramissa

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Jatkot pidetään klo 19 alkaen Instagramissa, tilillä @konttiravintola

Siellä ohjelmassa on raastava ja haastava arvuutuskilpailu. Pistähän kaulukset suoraan, nimittäin kilpailuun voi osallistua soittamalla lähetykseen!

Tästä tulee hauska vappuseikkailu, tervetuloo mukaan!