Mortonin 10-vuotisjuhlat Rautalammilla elokuussa

Heinäkuun alussa tulee kymmenen vuotta ensimmäisen Morton-ravintolan avaamisesta. Mietittiin tosi kovasti, että nyt kun kaikki yleinen ilonpito on varsin aiheellisesti kielletty, saako ja voiko tämmösiä uutisia ees kertoo. Etenkään näin aprillipäivänä. ??‍♂️

Tultiin siihen tulokseen, että ei varmasti olla ainoita ketkä kaipaa myös mukavia uutisia ja sellaisia juttuja tulevaisuuteen mitä on kiva odottaa. Tää on taatusti sellanen! Ja jos luulet tätä aprillipilaks, ni omapa on häppees.

Homman nimi on se, että elokuussa, lauantaina 15.8.2020 Rautalammilla juhlitaan Mortonin kymppisynttäreitä. Juhlitaan niitä muutenkin tässä kesän mittaan, mutta nää on ne varsinaiset juhlat. Ja tietenkin halutaan teijät kaikki mukaan.

Koko päivän mitalle on viritteillä vaikka minkälaista jamboreeta Lasten festareista lähtien. Kirsikkana siinä synttärikakun päällä on iso ja kaikin puolin ihana puistokonsertti Rautalammin Museon puistossa. Pääesiintyjänä tulee loistamaan Vesterinen yhtyeineen.

Puistokonsertin ikäraja on 18 ja liput sinne maksavat kokonaiset 0€ Lipetit on kuitenkin lunastettava etukäteen, kerrotaan tarkemmat ohjeet toukokuun alussa. Kaikenlaista muutakin ohjelmaa on tulossa siihen kylkeen, kuten Lasten festarit. Niistä lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin kannattaa iskee ruksi kalenteriin ja laittaa lapsenvahdit varaukseen.

Kukaan ei tiedä mikä on elokuussa tilanne ja onko koko juhlia mahdollista edes järjestää. Sitä on sitten tarkasteltava lähempänä. Se on varma, että kunhan tästä kurimuksesta selviää niin on paljon muitakin syitä juhlia kuin meidän synttärit. Juhlitaan kaikkia ilonaiheita siinä sitten kerralla!

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne. Toivottavasti elokuussa juhlitaan. Tervetuloa! ❤️