Hae töihin
Konttiravintolaan!

Haluatko tulla mukaan valloittamaan maailmaa burgeri kerrallaan? Etsimme kasvavaan porukkaamme kokkeja ja tarjoilijoita kesälle 2019 Kuopioon, Varkauteen, Äänekoskelle sekä Jyväskylään sekä ravintolapäällikköä Varkauteen.


 

Konttiravintola Morton työpaikkana

Konttiravintola Mortonissa yhdistyy rakkaudella ja laadukkaista raaka-aineista tehdyt burgerit, viihtyisä ja persoonallinen merikontti sekä John Mortonin uskomaton tositarina. Tiesitkö, että ravintolamme on ihan oikeasti tehty merikontteihin?

Meille tärkeintä on hyvällä fiiliksellä tekeminen. Olemme innostuneita, teemme aina parhaamme ja haluamme asiakkaiden rakastuvan Mortoniin. Porukalla selviämme kaikesta! Tehtävissä on etua aiemmasta ravintola-alan kokemuksesta, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat paineensietokyky ja positiivisuus. Edellytämme hygieniapassia ja tarjoilijoilta myös anniskelupassia.

Työt alkavat heti kesäkautemme alkaessa, huhti-toukokuussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun sakkaa. Mikäli olet kotoisin kauempaa, voimme auttaa sopivan majoituksen löytämisessä.

Yrityksenä olemme yrittäjävetoinen ja yksityisomisteinen. Kehittäminen ja kehittyminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Avoimet työpaikat

Haemme seuraaviin työtehtäviin tekijöitä Jyväskylään, Kuopioon, Varkauteen ja Äänekoskelle.

Tarjoilija

Tarjoilijan työnkuvaan kuuluu tilausten vastaanottaminen tiskillä, annosten tarjoilu, sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Erinomaiset asiakaspalvelutaidot ovat tarjoilijan tärkein ominaisuus, sillä olet ensimmäinen ja tärkein kontakti asiakkaan kanssa. Tässä tehtävässä valttia on leveä hymy ja aurinkoinen luonne, sekä halu tehdä parhaansa myös sateisina päivinä.

Lähetä työhakemus: https://enjoy.fi/avoimet-tyopaikat/tarjoilijoita-konttiravintola-mortoniin

Kokki

Tie asiakkaan sydämeen käy kokin kautta. Työnkuvaasi kuuluu lukuisten burgereiden lisäksi salaattien ja jälkiruokien valmistus. Listan pituus on pienehkö, mutta suuren siitä tekee laadukkaat ja pitkälti itse tehdyt raaka-aineet. Seisot tuotteiden takana ja valvot, että jokainen annos on sitä mitä on sovittu. Merikontissa työskentely on joukkuepeliä ja siellä jos missä tarvitaan asennetta. Aamut alkavat misaamisella ja päivät sujuvat burgereiden parissa huolehtien samalla keittiön siisteydestä ja varastokierron kulusta.

Lähetä työhakemus: https://enjoy.fi/avoimet-tyopaikat/kokkeja-konttiravintola-mortoniin

Saliapulainen

Saliapulaisena toimit tarjoilijan oikeana kätenä huolehtien ravintolan siisteydestä, asiakkaiden viihtyvyydestä ja siitä, että kaikki tarvittavat tykötarpeet löytyvät omilta paikoiltaan.

Lähetä työhakemus: https://enjoy.fi/avoimet-tyopaikat/tarjoilijoita-konttiravintola-mortoniin

Työt alkavat heti kesäkautemme alkaessa, huhtikuussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Mikäli olet kotoisin kauempaa, voimme auttaa sopivan majoituksen löytämisessä.

Lähetä työhakemus: https://enjoy.fi/avoimet-tyopaikat/ravintolapaallikko-konttiravintola-mortoniin-varkaus

Hae tänään!

Vaikka työt alkavat vasta keväämmällä täytetään avoimet paikat heti oikeiden tekijöiden löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi jo tänään!

Tehtävien palkkaus, työn aloitus ja kesto toteutuu sopimuksen mukaan. Palkkauksen painotus toteutuu osaamisen mukaan. Lisätietoa tästä harvinaislaatuisesta tilaisuudesta antaa sinulle Laura Länsisalmi, 044 011 2309 / laura.lansisalmi@enjoy.fi.

Lisätiedot työpaikoista

Laura Länsisalmi, Enjoy Oy
044 011 2309
laura.lansisalmi@enjoy.fi

Hae tarjoilijaksi Hae kokiksi

MUUT LISÄTIEDOT

Jarna Kaplas,
yrittäjä & toimitusjohtaja

040 963 8757
jarna@morton.fi

Ruokalista

Burgereista meidät tunnetaan!

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia

Tarina

Mies, ravintola ja legenda.