Haluatko tulla mukaan Mortonin jengiin? Tältä sivulta löydät ajantasaiset tiedot Konttiravintola Mortonin avoimista työpaikoista.

Avoimet työpaikat

Kesän 2020 osalta etsimme tällä hetkellä työntekijöitä vielä Joensuuhun.

Tehtävien palkkaus, työn aloitus ja kesto toteutuu sopimuksen mukaan. Palkkauksen painotus toteutuu osaamisen mukaan.

Lisätiedot:

Avoin työpaikka: Kokki

Paikkakunnat

Etsimme kokkeja tällä hetkellä seuraaville paikkakunnille:

  • JOENSUU

Kokiksi Konttiravintolaan

Kokkina Mortonissa valmistat laadukkaita burgereita, salaatteja ja jälkiruokia tuoreista lähialueiden raaka-aineista. Seisot tuotteittesi takana ja valvot, että jokainen annos on sitä, mitä on sovittu. Merikontissa työskentely on joukkuepeliä ja siellä, jos missä tarvitaan asennetta. Aamut alkavat misaamisella ja ovien avaamisen jälkeen täytät asiakkaiden toiveet, pidät keittiön siistinä sekä varmistat varastokierron kulkua. Keittiö on avoin ja tulet myös kohtaamaan asiakkaita ruuanvalmistuksen ohella, joten hymyn tulee pysyä leveänä tilanteessa kuin tilanteessa. 

Morton tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Omaat jo työkokemusta ravintola-alalta, sillä se yhdistettynä loistavaan asenteeseen, pärjäät konttiravintolan kesässä. Työt alkavat huhti-toukokuussa, oikeastaan sään salliessa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Tarvittaessa autamme löytämään majoituksen, jos olet tulossa kauempaa.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kuten työn aloitus ja kestokin.

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja reipas asenne, niin laita hakemusta tulemaan!

Avoin työpaikka: Tarjoilija

Paikkakunnat

Etsimme tarjoilijoita tällä hetkellä seuraaville paikkakunnille:

  • JOENSUU

Tarjoilijaksi Konttiravintolaan

Morton tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Omaat jo työkokemusta ravintola-alalta, sillä se yhdistettynä loistavaan asenteeseen, pärjäät konttiravintolan kesässä. Työt alkavat huhti-toukokuussa, oikeastaan sään salliessa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Tarvittaessa autamme löytämään majoituksen, jos olet tulossa kauempaa.

Tarjoilijana Konttiravintola Mortonissa valmistat raikkaita juomasekoituksia ja tarjoilet burgereita sekä salaatteja, jotka on tehty tuoreista raaka-aineista. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakkaan kohtaaminen; teet hänen vierailustaan erityisen mieleenpainuvan ja mukavan omalla olemuksellasi sekä huolenpidollasi. Otat aurinkoisella asenteella tilaukset vastaan tiskiltä ja viet kokin valmistamat annokset pöytään. Huolehdit asiakkaiden lisäksi ravintolan siisteydestä ja omalla panoksellasi pidät yllä hyvää tiimihenkeä.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kuten työn aloitus ja kestokin.

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja reipas asenne, niin laita hakemusta tulemaan!

Avoin työpaikka: Ravintolapäällikkö

Paikkakunnat

  • EI AVOIMIA PAIKKOJA TÄLLÄ HETKELLÄ

Ravintolapäälliköksi Konttiravintolaan

Ravintolapäällikön tehtävässä tarvitaan
✔ organisointitaitoja,
✔ esimiestaitoja,
✔ asiakaspalveluhenkisyyttä ja
✔ ravintolatyön monipuolista tuntemusta.

Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus työtä kohtaan, sekä halu johtaa esimerkillä ja toimia kannustavana tiiminvetäjänä koko burgerijengille.

Morton tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat elokuuhun saakka. Tarvittaessa autamme löytämään majoituksen, jos olet tulossa kauempaa.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kuten työn aloitus ja kestokin.

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja haluat kehittyä johtajana, niin laita hakemusta tulemaan!

Mikä on Konttiravintola Morton?

Lyhyesti sanottuna Konttiravintola Morton on merikonttiin rakennettu ravintola, joka tunnetaan erityisesti palkituista burgereista. Kesällä 2020 ravintoloitamme on ainakin neljällä paikkakunnalla. Alla olevalla videolla työntekijämme kertovat mikä Konttiravintola oikein on.

Tänä kesänä vietämme 10-vuotisjuhliamme. Yrityksenä olemme yrittäjävetoinen ja yksityisomisteinen. Konttiravintolan yrittäjä Jarna Kaplas palkittiin vuonna 2019 valtakunnallisena vuoden nuorena yrittäjänä.

Ravintolalla ja sen nimellä on mielenkiintoinen historia, johon kannattaa tutustua tarkemminkin.

Konttiravintola Morton työpaikkana

Alla olevalla videolla työntekijämme kertovat millainen Konttiravintola on työpaikkana.

Me taistelemme tylsyyttä vastaan. Emme halua, että kaikki on aina samanlaista ja ennalta-arvattavaa. Siksi olemme innostuneita, teemme aina parhaamme ja haluamme asiakkaiden rakastuvan Mortoniin. Porukalla selviämme kaikesta! Tehtävissä on etua aiemmasta ravintola-alan kokemuksesta, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat paineensietokyky ja positiivisuus. Edellytämme hygieniapassia ja tarjoilijoilta myös anniskelupassia.

Työt alkavat heti kesäkautemme alkaessa, huhti-toukokuussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun sakkaa. Mikäli olet kotoisin kauempaa, voimme auttaa sopivan majoituksen löytämisessä.