Haluatko tulla mukaan Mortonin jengiin? Kesän 2020 rekrytointi on parhaillaan meneillään!

Kesällä 2020 tarvitsemme mm. kokkeja ja tarjoilijoita Jyväskylässä, Kuopiossa, Varkaudessa ja Pieksämäellä.

Avoimet työpaikat

Kesän 2020 rekrytointi on käynnistynyt. Tällä hetkellä haemme kesäkaudelle 2020 kokkeja sekä tarjoilijoita useille paikkakunnille sekä ravintolapäällikköä Pieksämäelle.

Etsimme mukaan jengiin kokeneita ravintola-alan osaajia ja toisaalta haluamme antaa tulevaisuuden tekijöille mahdollisuuden kasvaa ammattilaisiksi. Avoimet paikat täytetään aina heti oikeiden tekijöiden löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi jo tänään!

Tehtävien palkkaus, työn aloitus ja kesto toteutuu sopimuksen mukaan. Palkkauksen painotus toteutuu osaamisen mukaan.

Lisätiedot:

Avoin työpaikka: Ravintolapäällikkö

Paikkakunnat

Etsimme ravintolapäällikköä tällä hetkellä seuraaville paikkakunnille:

  • Pieksämäki

Kokiksi Konttiravintolaan

Etsimme kesälle 2020 ravintolapäällikköä vetämään Pieksämäen Konttiravintolaa.

Ravintolapäällikön tehtävässä tarvitaan
✔ organisointitaitoja,
✔ esimiestaitoja,
✔ asiakaspalveluhenkisyyttä ja
✔ ravintolatyön monipuolista tuntemusta.

Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus työtä kohtaan, sekä halu johtaa esimerkillä ja toimia kannustavana tiiminvetäjänä koko burgerijengille.

Morton tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat elokuuhun saakka. Tarvittaessa autamme löytämään majoituksen, jos olet tulossa kauempaa.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kuten työn aloitus ja kestokin.

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja haluat kehittyä johtajana, niin laita hakemusta tulemaan!

Avoin työpaikka: Kokki

Paikkakunnat

Etsimme kokkeja tällä hetkellä seuraaville paikkakunnille:

  • Jyväskylä
  • Kuopio
  • Pieksämäki
  • Varkaus

Kokiksi Konttiravintolaan

Kokkina Mortonissa valmistat laadukkaita burgereita, salaatteja ja jälkiruokia tuoreista lähialueiden raaka-aineista. Seisot tuotteittesi takana ja valvot, että jokainen annos on sitä, mitä on sovittu. Merikontissa työskentely on joukkuepeliä ja siellä, jos missä tarvitaan asennetta. Aamut alkavat misaamisella ja ovien avaamisen jälkeen täytät asiakkaiden toiveet, pidät keittiön siistinä sekä varmistat varastokierron kulkua. Keittiö on avoin ja tulet myös kohtaamaan asiakkaita ruuanvalmistuksen ohella, joten hymyn tulee pysyä leveänä tilanteessa kuin tilanteessa. 

Morton tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Omaat jo työkokemusta ravintola-alalta, sillä se yhdistettynä loistavaan asenteeseen, pärjäät konttiravintolan kesässä. Työt alkavat huhti-toukokuussa, oikeastaan sään salliessa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Tarvittaessa autamme löytämään majoituksen, jos olet tulossa kauempaa.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kuten työn aloitus ja kestokin.

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja reipas asenne, niin laita hakemusta tulemaan!

Avoin työpaikka: Tarjoilija

Morton tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Omaat jo työkokemusta ravintola-alalta, sillä se yhdistettynä loistavaan asenteeseen, pärjäät konttiravintolan kesässä. Työt alkavat huhti-toukokuussa, oikeastaan sään salliessa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Tarvittaessa autamme löytämään majoituksen, jos olet tulossa kauempaa.

Tarjoilijana Konttiravintola Mortonissa valmistat raikkaita juomasekoituksia ja tarjoilet burgereita sekä salaatteja, jotka on tehty tuoreista raaka-aineista. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakkaan kohtaaminen; teet hänen vierailustaan erityisen mieleenpainuvan ja mukavan omalla olemuksellasi sekä huolenpidollasi. Otat aurinkoisella asenteella tilaukset vastaan tiskiltä ja viet kokin valmistamat annokset pöytään. Huolehdit asiakkaiden lisäksi ravintolan siisteydestä ja omalla panoksellasi pidät yllä hyvää tiimihenkeä.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kuten työn aloitus ja kestokin.

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja reipas asenne, niin laita hakemusta tulemaan!

Paikkakunnat

Etsimme tarjoilijoita tällä hetkellä seuraaville paikkakunnille:

  • Jyväskylä
  • Kuopio
  • Pieksämäki
  • Varkaus
Avoin työpaikka: Markkinoinnin harjoittelija

Etsimme keväälle ja kesälle 2020 tiimiimme markkinoinninharjoittelijaa. Asemapaikkana toimii Jyväskylä.

Harjoittelijana pääset mukaan suunnittelemaan sekä toteuttamaan kaikkien Konttiravintoloiden markkinointia, mainontaa ja sisältöjä yhdessä kokeneiden markkinoinnin ammattilaisten kanssa.

Harjoittelun tarkempi sisältö, ajankohta ja kesto voidaan sopia toiveidesi mukaan. Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä.

Paikkakunnat

Etsimme markkinoinnin harjoittelijaa tällä hetkellä seuraaville paikkakunnille:

  • Jyväskylä

Mikä on Konttiravintola Morton?

Lyhyesti sanottuna Konttiravintola Morton on merikonttiin rakennettu ravintola, joka tunnetaan erityisesti palkituista burgereista. Kesällä 2020 ravintoloitamme on ainakin neljällä paikkakunnalla. Alla olevalla videolla työntekijämme kertovat mikä Konttiravintola oikein on.

Tänä kesänä vietämme 10-vuotisjuhliamme. Yrityksenä olemme yrittäjävetoinen ja yksityisomisteinen. Konttiravintolan yrittäjä Jarna Kaplas palkittiin vuonna 2019 valtakunnallisena vuoden nuorena yrittäjänä.

Ravintolalla ja sen nimellä on mielenkiintoinen historia, johon kannattaa tutustua tarkemminkin.

Konttiravintola Morton työpaikkana

Alla olevalla videolla työntekijämme kertovat millainen Konttiravintola on työpaikkana.

Me taistelemme tylsyyttä vastaan. Emme halua, että kaikki on aina samanlaista ja ennalta-arvattavaa. Siksi olemme innostuneita, teemme aina parhaamme ja haluamme asiakkaiden rakastuvan Mortoniin. Porukalla selviämme kaikesta! Tehtävissä on etua aiemmasta ravintola-alan kokemuksesta, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat paineensietokyky ja positiivisuus. Edellytämme hygieniapassia ja tarjoilijoilta myös anniskelupassia.

Työt alkavat heti kesäkautemme alkaessa, huhti-toukokuussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun sakkaa. Mikäli olet kotoisin kauempaa, voimme auttaa sopivan majoituksen löytämisessä.